FAMILY IN THE BATHROOM - Hrvoje Handl, dr. med.

Znanstveni program 06.04.2023.

Dragi prijatelji CROSS-a,

 

dok polako odbrojavamo dane do početka kongresa, nastavljamo s najavama predavača. Ovaj put vodimo vas u smjeru psihijatrije i psihoanalize s Hrvojem Handlom, dr.med., koji će nam približiti poremećaje hranjenja predavanjem pod nazivom "Obitelj u Kupaonici".

 

Cilj ovog predavanje je predstaviti psihosomatsku energiju i emocije iza zatvorenih vrata koristeći metaforičko značenje velike obitelji u kupaonici unutar koje se odvija psihodinamika različitih poremećaja hranjenja.

 

Hrvoje Handl rođen je prije 57 godina kao dijete novinara i doktorice u rodnom gradu Dinama. Završio je glazbenu školu, srednju školu, medicinu, glumačku akademiju, specijalizaciju iz psihijatrije, subspecijalizaciju iz psihoterapije, psihoanalitičku edukaciju…ili su oni završili njega. Nije napisao puno radova, ali je puno predavao jer mu je to diktirao narcizam. Sad predaje manje, ali je ponosni šef divnog tima Dnevne bolnice za poremećaje hranjenja zvane H(rana) posljednjih 9 godina. Voli Nju, svoju djecu, prijatelje i svoj tim. Ne voli društvene mreže, uzrečice poput „OK“, emotikone i kompot od šljiva. Predani je sljedbenik promatranja ljudi i njihova ludila. 

 

Pridružite nam se ubrzo u Zagrebu kako biste stekli što bolji uvid u poremećaje hranjenje i utjecaj obitelji u njihovom razvoju.

 

Vaš CROSS tim

CROSS 19 / 9. - 12. travnja, 2024.