CROSS 18 TIMOVI

Opće obavijesti 21.04.2023.

Drage kolegice i dragi kolege,

 

dijeli nas samo nekoliko dana od početka dugo isčekivanog 18. izdanja CROSS-a, stoga smo vas htjeli upoznati sa svim članovima koji su naporno radili posljednjih mjeseci kako bi ovogodišnji kongres bio najbolji do sada.

 

CROSS je inicijalno počeo kao projekt Studentskog zbora Medicinskog fakulteta u Zagrebu, te se kao takav odvijao u njihovoj organizaciji dugi niz godina. Međutim ove je godine organizacijski odbor na čelu s predsjednikom Dinom Žujićem i potpredsjednicima Lazarelom Cuparić i Matijom Martinićem proveo javni poziv za sve studente našeg fakulteta, dajući im priliku za sudjelovanje u organizaciji kongresa, te je na taj način nastala ova velika grupa velikih ljudi.

 

Tim za koordinaciju pobrinuo se da članovi svakog tima ispravno i na vrijeme obave svoje zadatke i da svaki projekt bude dovršen prema planu.

 

Tim za dizajn stoji iza svake objave, plakata, loga i drugih materijala koji su učinili ovaj kongres vizualno atraktivnim.

 

Tim za logistiku imao je ključnu ulogu u rezervaciji dvorana i organizaciji sudionika kongresa.

 

Tim za sponzorstva i donacije svojim je radom omogućio financijsko ostvarenje kongresa, te je zahvaljujući njima ovogodišnji CROSS u posebnom sjaju.

 

Tim za društvene mreže zaslužan je za pravovremenu podjelu informacija o svakom aspektu kongresa, te odgovore na sve vaše upite koje ste nam usmjerili posljednjih mjeseci. 

 

Tim za društveni program priredio je za vas bogati društveni program s ciljem da vaše iskustvo na CROSSU bude jedinstveno i nezaboravno.

 

Tim za volontere radna je snaga našeg kongresa. Ovo je tim koji će tokom 4 dana kongresa biti prisutan za sve vaše upite i usmjerenja.

 

Tim za radionice je za sudionike sudjelovanje u svim izvrsnim radionicama koje su predstavljene na ovogodišnjem CROSS-u.

 

Tim za postere je ove godine imao težak zadatak odabira postera s namjerom prikaza najedukativnijih i najboljih koji će privući pažnju naših sudionika.

 

CROSS 18 ne bi bio ostvariv u ovakvom izdanju bez svakog pojedinačnog člana ovih timova, ali naravno i bez značajnog odaziva naših sudionika, te vam svima na tome iznimno hvala! 

 

Vaš CROSS tim

CROSS 18 / 25. - 28. travnja, 2023.