Upoznajte naš T.E.A.M.

Ostalo 03.04.2024.

Dragi CROSS prijatelji,

Kako se približavamo željno iščekivanom 19. izdanju CROSS-a s uzbuđenjem vam možemo predstaviti članove koji su proteklih mjeseci marljivo radili kako bi ovogodišnji kongres nadmašio sva očekivanja, a ako ste mislili da ne možemo sve napraviti u timu, varate se!

Predsjednici CROSS 19 osiguravaju da svaki detalj kongresa bude pomno isplaniran i izveden. Od postavljanja sveobuhvatnih ciljeva do poticanja suradnje među timovima čineći da CROSS19 nezaboravnim iskustvom za sve sudionike.

Tim za dizajn pretvara ideje u zadivljujuće vizualne elemente, osiguravajući da svaki aspekt kongresa bude vizualno zapanjujući.

Tim za sponzorstva i donacije neumorno radi iza kulisa kako bi osigurao resurse potrebne da našu viziju oživimo te zahvaljujući njima CROSS je ove godine poseban. 

Tim za logistiku osigurava da sve radi kao sat te održavaju glatko odvijanje kongresa kako bi se sudionici mogli usredotočiti na učenje i umrežavanje. 

Tim za fotografiranje čuva uspomene i vrhunce kongresa kroz zadivljujuće fotografije dopuštajući sudionicima da ponovno prožive iskustvo dugo nakon što događaj završi.

Tim za društvene mreže vas pravovremeno obavještava o svakom detalju kongresa te daje odgovore na sve vaše upite koje ste nam uputili u proteklim mjesecima.

Tim za društveni program priprema uzbudljive aktivnosti i događaje koji potiču umrežavanje i prijateljstvo među sudionicima, osiguravaju da CROSS19 nije samo edukativan nego i nevjerojatno zabavan.

Tim za volontere uvijek je spreman uhvatiti se u koštac sa svim izazovima koji se pojave, a tu su za vas ovih 4 dana kongresa za sva vaša pitanja i usmjerenja.

Tim za radionice je omogućio za sve sudionike raznovrsne radionice koje su već bile predstavljene na ovogodišnjem CROSS-u.

Tim za postere ima zaista tešku ulogu da izabere postere s namjerom prikaza najedukativnijih i najboljih koji će privući pažnju naših sudionika.

Tim za knjižicu sažetaka sastavlja i objavljuje sažetke izlagača, pružajući sudionicima sveobuhvatan pregled edukativnih slučajeva predstavljenih na kongresu.

Tim za nadzor kongresa nadzire sve aspekte konferencije, od planiranja do izvedbe, kako bi osigurali da sve teče glatko i prema planu, održavajući najviše standarde kvalitete i profesionalnosti.

Tim za međunarodne odnose potiče suradnju i razmjenu među kolegama iz cijelog svijeta te održava suradnju sa partnerskim kongresima.

Moderatori programa su tu kako bi vas vodili kroz cijeli program te omogućuju zanimljive i pronicljive rasprave tijekom predavanja i panela.

CROSS 19 ne bi bio moguć u svojoj trenutačnoj formi bez doprinosa svakog pojedinog člana ovih timova, ali isto tako ne bi bio moguć bez važnog sudjelovanja naših sudionika. Stoga želimo izraziti iskrenu zahvalnost svima vama za vašu podršku i angažman!

Vaš CROSS T.E.A.M.

 

CROSS 19 / 9. - 12. travnja, 2024.