RADIONICA - "To shock or not to shock?" - Pristup srčanom zastoju

Znanstveni program 10.02.2024.

Dragi CROSS kolege,

Kao što mnogi od vas znaju, naše medicinske karijere često započinju unutar hitne medicinske službe, gdje je posjedovanje osnovnih vještina i znanja ključno za učinkovito pružanje pomoći pacijentima. Među najvažnijim intervencijama opasnim po život je srčani zastoj.

S tim rečeno, uzbuđeni smo što možemo predstaviti radionicu koju organiziraju Studentska sekcija za kardiologiju i udruga StEPP, osmišljenu kako bi vas opremila vitalnim vještinama ne samo za rano prepoznavanje srčanog ritma i srčanog zastoja, već i za izvođenje kardiopulmonalne reanimacije (CPR) i pružanje sigurne defibrilacije uz korištenje novih i modernih defibrilatora i lutki, dajući Vam najrealniji osjećaj legitimnog pacijenta. Nakon ove radionice moći ćete očitati i prepoznati srčani ritam na monitoru uz pružanje sigurne defibrilacije i naprednih mjera održavanja života.

Ne propustite ovu neprocjenjivu priliku da unaprijedite svoje vještine hitne medicinske pomoći. Pridružite nam se i učinite značajan korak prema tome da postanete stručni medicinski stručnjak u hitnoj pomoći.

Vaš CROSS tim

 

CROSS 19 / 9. - 12. travnja, 2024.