Dragi CROSS prijatelji,
U sklopu našeg znanstvenog programa predstavljamo vam radionicu "Gluten-Free Gourmet: MasterChef Edition". Ova je radionica osmišljena kako bi educirala i osnažila sudionike u dva bitna aspekta: razumijevanju celijakije i svladavanju umjetnosti kuhanja bez glutena.
U početnom dijelu sudionici će učiti o celijakiji, uključujući simptome, dijagnozu i liječenje, uz pomoć stručnjaka. Nakon toga radionica prelazi u tečaj kuhanja gdje će polaznici naučiti pripremati jela bez glutena. Steći će praktično iskustvo i uvid u izazove s kojima se susreću profesionalne kuhinje, posebice pri izradi jela bez glutena.
Sveukupno, radionica ima za cilj unaprijediti kulinarske vještine sudionika dok produbljuje njihovo razumijevanje celijakije, a istovremeno ih opremiti znanjem o stanju i vještinama u stvaranju ukusnih gastronomskih užitaka bez glutena.
Vaš CROSS T.E.A.M.