CROSS17 kao izborni predmet

Izborni predmet 06.12.2021.

Drage kolegice i dragi kolege,
 
ovim vas putem obavještavamo da će, po uzoru na prethodne godine, sudjelovanje na nadolazećem CROSS17 kongresu biti alternativa polaganju jednog od izbornih predmeta za studente Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu! 
Prijave će biti otvorene za studente treće, četvrte i pete godine studija na hrvatskome te treće i četvrte godine studija na engleskome jeziku (Medical Studies in English).

CROSS17 održat će se u razdoblju 27. - 30. travnja 2022. godine u prostorima Studentskog centra, ovaj put u hibridnom obliku, a oni koji izaberu CROSS17 kao izborni predmet sudjelovat će u dijelu programa uživo, sukladno epidemiološkim mjerama koje u tom trenutku budu na snazi.
 
Što se tiče same teme kongresa, o kojoj ćete uskoro imati priliku saznati više informacija, ovogodišnja tema glasi "Sensing the World: Otorhinolaryngology & Ophtalmology", pri čemu će svoj doprinos dati stručnjaci iz navedenih područja, ali i studenti. 

Prijave za CROSS17 kao izborni predmet započet će u ponedjeljak, 6.12. u 17 sati, a iste će biti moguće putem naše web stranice. Rezultati će biti objavljeni na našoj web stranici i društvenim mrežama, najkasnije do 7.12. u jutarnjim satima. 
 
*Napomena:
Broj studenata koji će moći izabrati CROSS17 umjesto izbornog predmeta je ograničen, zbog čega se neispravne prijave, kao i one poslane prije službenog otvaranja u 17 sati, neće uvažavati.

Sve ostale informacije vezane za nadolazeći CROSS17 možete pronaći na našoj web stranici i društvenim mrežama.

CROSS 19 / 9. - 12. travnja, 2024.