CROSS16 - u hibridnom obliku!

Opće obavijesti 21.10.2020.

Dragi kolege studenti i mladi liječnici,

 

Obavještavamo vas da će se s obzirom na nepredvidivu epidemiološku situaciju CROSS 16 održati od 9. do 12. prosinca 2020. s temom Neuroscience u hibridnom obliku – sudionici će moći sudjelovati i uživo i online. Također, ovisno o epidemiološkoj situaciji u vlastitim državama, neki će predavači održati predavanje putem live streaminga, dok će dio predavača održati svoja predavanja uživo.

Zbog poštivanja svih epidemioloških mjera, broj sudionika koji će moći sudjelovati na kongresu uživo bit će ograničen na 50, dok je broj sudionika koji će moći sudjelovati online ograničen na 300. 

Registrirati se za Kongres možete na našoj web stranici, najkasnije do 16. studenog 2020.: 

http://cross.mef.hr/registracija/online-registracija

 

Za sudionike Kongresa nudimo dvije vrste kotizacija:

1. 375kn/50EUR – cijena uključuje smještaj, sudjelovanje na predavanjima i radionicama uživo te social program* – samo za prvih 50 prijavljenih

2. 50kn/7EUR – cijena uključuje sudjelovanje na predavanjima online putem live streaming opcije

 

Studente Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu podsjećamo kako su kotizacije za njih besplatne. Također, ukoliko studenti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu žele izabrati CROSS 16 kao izborni predmet, obavjesti o prijavama bit će objavljene tokom sljedećeg tjedna, pa ih upućujemo da prate našu web stranicu, kao i objave na društvenim mrežama. 

NAPOMENA:  Zbog novog datuma održavanja Kongresa, registracije sudionika putem naše web stranice kao i karte kupljene putem sustava Entrio za CROSS 16 u prošloj akademskoj godini nevažeće su. Stoga molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na CROSS-u 16 da se ponovno registriraju putem naše web stranice.

 

*Social program CROSS-a 16 ostaje podložan promjenama te će se održati sukladno epidemiološkoj situaciji za vrijeme trajanja Kongresa, a o svim promjenama sudionici će biti pravovremeno obaviješteni.

CROSS 19 / 9. - 12. travnja, 2024.