Službeni poziv

Drage kolegice i kolege,

Čast mi je pozvati vas na petnaesti po redu Croatian Student Summit pod nazivom „Transplantation Medicine“. Croatian student summit ili popularno nazvan CROSS je kongres u organizaciji Studentskog zbora Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji se neprekidno organizira već petnaestu godinu za redom. Želio bih istaknuti da je CROSS organiziran gotovo u potpunosti od strane studenata, te kao takav predstavlja iznimnu vrijednost kako fakulteta, tako i sveučilišta. Studenti na kongresu imaju priliku sudjelovati kao pasivni ili aktivni sudionici, a čak imamo i opciju sudjelovanja na CROSS-u u obliku izbornog predmeta, što samo po sebi govori o vrijednosti koju ovaj događaj ima na našem fakultetu.

Ove godine tema kongresa je transplatacijska medicina. S obzirom da su hrvatski transplatacijski timovi nadaleko poznati po svojim uspjesima, a Hrvatska je među vodećim svjetskim zemljama u transplantaciji organa, odlučili smo kako je vrijeme da CROSS posvetimo ovoj iznimno zahtjevnoj i uzbudljivoj grani medicine.

Ovaj kongres predstavlja odličnu priliku razmjene ideja, saznanja i dostignuća koja mogu nadopuniti i unaprijediti naše znanje te nam otvoriti neke druge poglede. Kroz predavanja najvećih stručnjaka, zanimljive i poučne radionice te kvalitetne znanstvene radove, želimo vam predstaviti ogromne mogućnosti transplantacijske medicine u budućnosti. Stoga vas pozivam da nam se pridružite na Croatian Student Summitu 15, koji se održava od 09.4.2019. do 12.4.2019. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Marin Boban,
Predsjednik Organizacijskog odbora CROSS 15

CROSS15 / 09.04. - 12.04.2019.